Wie zijn we

John en Agnes van Paassen hebben in 2018 Hoeve Onderweg overgenomen. Ze zijn allebei op een boerderij opgegroeid en hebben 4 kinderen: Mark, Ron, Marianne en Ben.

John heeft de landbouwschool voltooid en is - na een aantal jaren als agrarische bedrijfsverzorger - terechtgekomen in het bedrijfsleven als financieel medewerker. Hij kan goed met mensen omgaan, is sterk in organiseren en houdt van regelmaat en structuur. John combineert zijn kantoorwerk met het werken op de boerderij.

Agnes heeft in de thuiszorg gewerkt en later in de gespecialiseerde zorg. Ze heeft zich toegespitst op faalangstige/ moeilijk lerende jongeren en mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Het begeleiden, stimuleren of afremmen, in mogelijkheden denken en maatwerk leveren is haar sterke kant. Agnes combineert het boerenleven tevens met het geven van EHBO-cursussen, kijk voor meer informatie daarover op firsthelp.nl.

John en Agnes hebben diverse relevante cursussen met succes gevolgd: Bedrijfshulpverlening (BHV), VCA VOL, Sociale Hygiëne (SVH), kaasmaken, SHO-allergenen.


Sfeer van het boerenleven

Als je bij Hoeve Onderweg bent, dan zul je ontdekken dat er echt een boerderijsfeer hangt. Dat kan eigenlijk ook niet anders, want we runnen Hoeve Onderweg als een melkveehouderij.

Naast onze circa 50 melkkoeien en 30 stuks jongvee zijn er kalfjes, schapen, kippen, een haan, geiten, konijnen, cavia’s, poezen en een hond.

We willen onze gasten graag kennis laten maken met het boerenleven. En tegelijkertijd de juiste faciliteiten bieden die hun verblijf - vaak met verschillende aanleidingen - optimaal maken. De gast staat bij ons centraal. We zijn dan ook echt een familiebedrijf.